Aanmelden

Op dit moment hebben wij, wegens de oplopende wachttijd, helaas een aanmeldstop en is het niet mogelijk om hiervoor op een wachtlijst te komen.
We adviseren u contact op te nemen met uw verwijzer om te bespreken of verwijzing naar een andere praktijk mogelijk is. Ook kunt u contact opnemen met zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling waarbij zij met u gaan zoeken naar een beschikbare praktijk.

Vanwege het bereiken van het omzetplafond kunnen wij geen cliënten aannemen die verzekerd zijn bij CZ of VGZ. 

Landelijk zijn er afspraken gemaakt tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars over de maximaal aanvaardbare wachttijden. De zogenoemde treeknormen houden in dat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Mocht een praktijk hier niet aan kunnen voldoen, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

Psychologiepraktijk Optimaal is aangesloten bij Zorgdomein. Zorgverleners kunnen op deze wijze zoeken naar de juiste zorg in de buurt en met uw toestemming naar elkaar communiceren. Uw huisarts kan op veilige wijze de verwijsbrief via Zorgdomein naar onze praktijk sturen. 

Gebruik onderstaand formulier om u direct aan te melden bij Psychologiepraktijk Optimaal. Na ontvangst van uw bericht nemen we altijd contact met u op om uw vraag verder te bespreken en indien gewenst een kennismakingsgesprek in te plannen.