Aanmelden

De praktijk is momenteel helaas gesloten voor nieuwe aanmeldingen, wegens de oplopende wachtlijst. Psychologiepraktijk Optimaal doet er alles aan om zo snel mogelijk de praktijk weer te openen voor nieuwe cliënten.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.  Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Psychologiepraktijk Optimaal maakt vanaf heden gebruik van Zorgmail, een veilige en professionele  manier van communicatie tussen hulpverleners en artsen, maar ook tussen hulpverleners en cliënten. ZorgMail voldoet aan de huidige privacywetgeving en is eenvoudig in het gebruik. Indien u zich aanmeldt bij onze praktijk kan uw (huis)arts mét uw toestemming de verwijsbrief via ZorgMail versturen.   

Voor meer informatie over ZorgMail : https://zorgmail.nl/ 

Gebruik onderstaand formulier om u direct aan te melden bij Psychologiepraktijk Optimaal. Na ontvangst van uw bericht nemen we altijd contact met u op om uw vraag verder te bespreken en indien gewenst een kennismakingsgesprek in te plannen.