Maak kennis met de therapeuten van Psychologiepraktijk Optimaal

Twinga Tran

Twinga Tran (1981) is sinds 2004 ontwikkelingspsychologe en sinds 2013 psychotherapeute, BIG-geregistreerd onder nummer 59916648716.  Ze is sinds 2007 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft daarnaast in de jeugd gezondheidszorg gewerkt, maar het werk met adolescenten en volwassenen beviel haar zo goed, dat dit haar voornaamste doelgroep is geworden. In de therapie werkt ze vanuit verschillende referentiekaders zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, cliëntgerichte therapie, schematherapie en Mentalization-Based Treatment, maar vooral ook integratief. Dit laatste houdt in dat elementen uit verschillende referentiekaders worden gecombineerd binnen een therapie, passend bij de hulpvraag en de behoeften en mogelijkheden van een cliënt.

Twinga is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

psychotherapeut in Oosterhout

Anneloes de Jong

Anneloes de Jong (1981) is vanaf 2004 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg waar ze begon als orthopedagoge. Ze is sinds 2011 BIG-geregistreerd psychotherapeute (29913993916) en sinds 2017 geregistreerd GZ-psychologe (09913993925). Ze heeft affiniteit in het werken met zowel jeugd als volwassenen. Haar opleiding tot psychotherapeut was gericht op het integratief werken met verschillende referentiekaders zoals cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie en systeemtherapie. Zij kan tevens gebruik maken van EMDR techniek en schemagerichte interventies. Anneloes is aangesloten bij de LVVP en VKJP. Naast haar werk als therapeut, is Anneloes supervisor voor psychologen in opleiding tot de GZ-opleiding en supervisor voor psychologen/orthopedagogen in het kader van de SKJ-herregistratie.

Anneloes is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2021 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar.

psychotherapeut in Oosterhout