Mededeling i.v.m. Het Coronavirus

Psychologiepraktijk Optimaal heeft als praktijk de nodige maatregelen genomen om de zorg voor u voort te zetten met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Hieronder valt het volgende:

– we houden 1 1/2 meter afstand
– we geven elkaar geen hand
– er zal geen drinken aanwezig zijn in de wachtkamer
– we maken tussen de sessies ruimte, oppervlakte en klinken schoon
– we openen en sluiten de deuren van de behandelkamers voor u
– onze planning zal op die manier ingericht worden dat er maximaal 1 cliënt (of echtpaar / twee gezinsleden) in de wachtkamer hoeft te zitten
– mocht er onverhoopt iemand in de wachtkamer zitten, willen we u vragen ofwel beneden in de hal plaats te nemen of buiten te wachten
– we willen u vragen zelf zorg te dragen voor goede hygiënemaatregelen, zoals van te voren uw handen wassen wanneer u naar de praktijk komt
– we vragen u op het afgesproken tijdstip te komen en niet ver van te voren om op deze manier zo min mogelijk gebruik te maken van de wachtkamer
– tevens vragen we u om geen gebruik te maken van faciliteiten van het pand (bv toilet), tenzij strikt noodzakelijk, om zo de hygiëne voor u en de andere gebruikers van het pand te kunnen waarborgen

Tot slot blijft dat bij klachten, zoals koorts of verkoudheid, het RIVM u vraagt om thuis te blijven, hetzelfde geldt voor uw behandelaar, de sessie zal dan plaatsvinden via (beeld)bellen.

Voor meer informatie:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Over Psychologiepraktijk Optimaal

Psychologiepraktijk Optimaal is een kleinschalige praktijk voor gerichte hulp bij psychologische vraagstukken. Vanuit onze praktijk in Oosterhout behandelen wij volwassenen op een prettige manier, gericht op vooruitgang en een optimaal resultaat.

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de behandeling voor volwassenen bij deze verzekeraars onder de verzekering valt. Lees meer over vergoedingen en kosten. Wij werken samen met alle voorkomende disciplines in de regio die betrokken kunnen zijn bij uw zorgvraag en behandeling.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn BIG-geregistreerde psychotherapeuten. Wij kijken met een nuchtere en praktische blik. Wij behandelen niet om het behandelen, maar zijn gericht op concrete vooruitgang en een optimaal resultaat.

We proberen in overleg met de cliënt het traject zo snel mogelijk op te starten. Op dit moment vragen we u rekening te houden met een wachttijd van ongeveer 18 weken.

Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Twinga Tran & Anneloes de Jong
Lees ook: over ons

Bekijkt u ook onze Nieuwsbrief

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. De volgende stap is om u problemen waar u mee worstelt in kaart te brengen.

We bekijken samen hoe u uw problemen beter kunt aanpakken, passend bij u als persoon, en deze begeleiding duurt voort zo lang als nodig.

Lees meer over onze werkwijze
psychotherapie oosterhout

Hulp bij psychologische klachten

Psychologische klachten kunnen u vaak volledig beheersen terwijl het voor de buitenwereld onzichtbaar is.

Wij helpen u met het aanpakken van uw klachten. Op een professionele manier, met aandacht voor de persoon en gericht op een positief resultaat.

Contact opnemen

Met Psychologiepraktijk Optimaal

Praktijkadres
Abdis van Thornstraat 76
4901 ZB Oosterhout

Telefoon
085-0607955

E-mail
info@optimaalpsychologie.nl

Mocht u ons niet telefonisch kunnen bereiken, spreek dan een voicemailbericht in en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Direct aanmelden

Contactformulier

Stel gerust uw vraag. Wij nemen altijd binnen 3 werkdagen contact met u op.